Voorstelling boeken?

Een voorstelling bij jullie op school? Of liever naar het theater met de klas? Neem contact met ons op! We bespreken graag de mogelijkheden.

info@theateroortwolk.nl of bel op: 06 26 07 24 04

Voor boekingen mail naar

info@burobannink.nl

Hé jij daar!

Wij vinden het echt geweldig als je een reactie achterlaat.

  Kom je ons team versterken?

  Momenteel zijn er geen openstaande vacatures.

  Reacties

  Met groep 3, 4 en 5 van Basisschool de Dromenvanger in Oud-Heusden, naar de voorstelling 'Behoorlijk boos' geweest. In één woord geweldig! Zowel de kinderen als wij juffen waren van het begin tot het einde geboeid.

  → Marijana Emmen, juf groep 3 De Dromenvanger, Oud-Heusden

   

  “Ik zag Behoorlijk boos van Oortwolk. Wat een feest! Over superboos zijn. Of dat juist nooit worden. Dit is een aanrader!”

  → Marjolein van den Akker (coördinator Trefpunt cultuureducatie Heusden)

   

  “Een prachtige voorstelling, sterk gespeeld en het uitgebreide nagesprek maakte het helemaal compleet.“

  → Anita Tromp (cultuurcoach primair onderwijs, Cultuurstation Eindhoven)

   

  “Het was geweldig! Dank daarvoor! De kinderen hebben zo genoten en het was zó leuk om te zien welke kinderen gingen staan of zitten bij de verschillende vragen van het na-programma, hilarisch!”

  → Juf Julia (Basisschool Tiliander, Tilburg)

   

  “Oortwolk, zeker een gezelschap om in de gaten te houden!”

  → Cultuurcoach Cultuurcontact Helmond

   

  Vanmorgen de voorstelling bekeken in de Cammeleur in Dongen. En wat was het leuk! Kinderen zaten vol spanning te luisteren en het is dan ook zo leuk om te zien dat ieder kind er zijn eigen draai aan geeft als er vragen worden gesteld. Top voorstelling dus!!

  → leerkracht gr 4 basisschool Dongen

   

  “Wij vonden het leuk dat jullie lieten zien hoe je boos kan worden. Wij vonden de grapjes leuk. Wij vonden het ook leuk dat spitsmuis zei dat zij de taart niet lekker vond, maar dit eigenlijk wel vond. Wij vonden het yoga stukje leuk en dat spitsmuis dan op de billen van eekhoorn sloeg vonden wij erg grappig. Wij vonden het ook zielig dat eekhoorn moest huilen. Wij vonden de hele voorstelling superleuk.”
  → De kinderen van groep 4a, BS Heilig Hart, Dongen

   

  “Jullie hebben de taal van Toon Tellegen écht weten te vangen met de tekst. Dat kom je niet vaak tegen.”

  → Een intermediair op de presentatie dag van Buro Bannink.

   

  “We zagen deze week de voorstelling 'Behoorlijk boos' samen met onze kleinkinderen Pina (6) en Malin (5) en waren 'behoorlijk opgetogen'! We liepen ietsje later blij naar huis: we hadden iets goeds, iets bijzonders meegemaakt. De voorstelling doet de literaire tekst van Toon Tellegen alle eer aan en zit toch boordevol verrassingen en kleine acties waar kinderen zo van houden. We waarderen het heel erg dat jullie het jonge volkje betrokken bij het gebeuren en met hen op een volwassen manier in dialoog gingen. Knap gedaan!”

  → Een bezoeker bij Klein festijn, Op De Wolken, Gent (BE).

   

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  * indicates required